Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Trendy zásnubní prsteny – jaké budou in v roce 2020?

     

 

Zásnubní prsteny z růžového a žlutého zlata

Zatímco donedávna muži sázeli především na klasiku, a sice zásnubní prsteny z bílého zlata či platiny, v roce 2020 by se měli zaměřit také na prsteny z růžového či žlutého zlata. Obzvláště pak zásnubní prsteny z méně tradičního růžového zlata se dostanou do popředí.

 
 

Zásnubní prsten - Love 094

Zásnubní prsten - Love 071 Zásnubní prsten - Love 057

 

Květinové zásnubní prsteny

Trend rozkvetlých zásnubních prstenů se rozmohl už v roce 2019, kdy se objevil na prsteníčcích populárních jmen, jako jsou Lady Gaga, Katy Perry, Irina Shayk nebo princezna Eugenie. Zásnubní prsteny ve tvaru květiny vyzařují ženskost, jemnost i štěstí, a tak není divu, že poptávka po nich jen stoupá a stoupat bude i nadále. Pokud navíc plánujete zásnuby na jaře, pak není nad čím váhat :)

 
 

Zásnubní prsten -  LOVE 067

Zásnubní prsten - Love 086 Zásnubní prsten - Love 060

 

 

Zásnubní prsteny se třemi drahokamy

Od doby, co princ Harry pokleknul před Meghan Markle s překrásným zásnubním prstenem zdobeným třemi drahokamy, uplynuly už téměř dva roky a tento styl zásnubních prstenů se stále drží na výsluní. Jedná se o ideální zásnubní prsten pro ženu, která má ráda kreativní a neotřelé kombinace, neboť zde můžete mixovat různé tvary i velikosti drahokamů, aniž by prsten působil kýčovitě.

 

Zásnubní prsten - Love 023

Zásnubní prsten - Love 066 Zásnubní prsten - Love 039  

Zásnubní prsteny s barevným drahokamem

Diamanty jsou sice krásné a věčné, čím dál více žen se však v rámci zásnubních prstenů začíná poohlížet i po barevnějších drahokamech. Moderní nevěsty chtějí být především originální, což se jim prostřednictvím zásnubního prstenu s modrým akvamarínem či sytě zeleným smaragdem snadno podaří.

 
  Prsten - model L018 Prsten - model L058 Prsten - model L025

Zásnubní prsteny v halo stylu

Ve hře stále budou i zásnubní prsteny v halo stylu. Těmto prstenům povětšinou dominuje jeden centrální kámen, který je kolem dokola osázený menšími drahokamy, takže ve finále prsten působí uhrančivě třpytivým dojmem. Jedná se o jasnou volbu pro ženy, které zbožňují vše třpytivé.

 
  Zásnubní prsten - Love 068 Zásnubní prsten - Love 091 Zásnubní prsten - Love 087

 

Minimalistické zásnubní prsteny

O trendu minimalistických šperků jsme se již rozepsali v nedávném článku, stejně tak se ale minimalismus se špetkou elegance dotkne zásnubních prstenů. Zásnubní prsteny v elegantním a zároveň minimalistickém stylu si své nositelky získají díky jednoduchému, avšak propracovanému designu, ve kterém hrají prim čisté linie a geometrické tvary.

 
 

Zásnubní prsten - LOVE 024

Zásnubní prsten - LOVE 083

Zásnubní prsten - LOVE 040

 

     

Navštivte pobočky Rýdl

 
   

PROHLÉDNOUT ZÁSNUBNÍ PRSTENY

Přečtěte si také: