Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Nejlepší dárek pro ženu k narození dítěte? Vsaďte na šperk

Dárek pro ženu k narození dítěte - proč zrovna šperk?

Děláte dobře, že jste se své partnerce či blízké ženě očekávající příchod dítěte rozhodli darovat právě šperk. Šperky totiž na rozdíl od plenek, kosmetiky nebo oblečků vydrží navěky a mnohdy se pak dětem předávají z generace na generaci.

Jaký šperk je pro novopečenou maminku ideální?

Podle tradice byste měli čerstvé mamince darovat šperk v bílém či růžovém zlatě, přičemž krása šperku se násobí, jakmile jej zdobí oslnivý drahokam. Netušíte, jaký kamínek zvolit? Pak myslete na to, že láska je věčná stejně tak jako brilianty, které se stanou zhmotněním vašich nejhlubších citů a radosti. Upřímně, na tom, zda u vás při výběru zvítězí perlové náušnice, náhrdelník s přívěskem či blyštivý prstýnek s briliantem, až tak nesejde. Důležité je, že bude šperk kvalitní, darovaný z lásky a vybíraný s ohledem na to, jaké šperky budoucí maminka ráda nosí a čím se jí dokonale trefíte do vkusu.

perlové náušnice

Při výběru drahého kamenu můžete také zohlednit pohlaví děťátka – s holčičkami se tradičně pojí světle růžové až červené drahokamy, například rubín, a s chlapečky zase šperky zdobené vzácným tanzanitem nebo modrým safírem.

Jaký motiv a tvar šperku k narození dítka zvolit?

Vybraný šperk by měl symbolizovat lásku, štěstí a dětskou radost, což dokonale vyzařuje ze šperků s motivem srdce, čtyřlístku či šperku s motivem dětské nožičky. Dalším velmi hezkým symbolem k přivítání nového človíčka na svět je klíček, jež znázorňuje odemknutí nové kapitoly života, která mamince začíná.

řetízek s přívěskem

Odemkněte si novou kapitolu svého života

Jste to zrovna vy, kdo se stane rodičem? V takovém případě vám řetízek s přívěskem klíčku na dekoltu své milované již navždy bude připomínat tento památný den, kdy se vám od základů změnil život.

řetízek s přívěskem

Šperk s rytinou překvapí a pohladí po duši

Toužíte-li maminku potěšit něčím originálním, nechte si vybraný šperk personalizovat rytinou. U rytin se fantazii meze nekladou, zpravidla si lidé k narození potomka nechávají do šperku vyrýt jeho iniciály, míry, datum narození nebo třeba milý vzkaz. Perfektní volbu pro vaši vlastní rytinu představují řetízky s medailonkem, které jsou jako i obecně jako dárky pro ženu velmi oblíbené. 

řetízek s přívěskem

Rádi vám zhotovíme rytinu do šperku podle vašich představ

V naší nabídce najdete řetízky z bílého, žlutého i červeného zlata, které tvoří s medailonkem, ať už s jednoduchým či osázeným třpytivými kamínky, nerozlučnou dvojici stejně jako budoucí maminka s dítkem. Rytinu vám rádi zhotovíme nejen do medailonků, ale i do kteréhokoliv vámi vybraného šperku. Prokažte svůj smysl pro detail a překvapte budoucí maminku jedinečným šperkem.

Abyste si krásu vybraných šperků mohli prohlédnout osobně, stačí navštívit některou z našich poboček v Praze, Brně nebo Bratislavě, kde se vám bude věnovat náš odborný a milý personál. Věříme, že ať už vyberete jakýkoliv šperk jako dárek pro ženu k narození dítěte, vždy bude mít radost.