Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Jak nejlépe zkombinovat snubní a zásnubní prsten?

Pokud hodláte nosit zásnubní a snubní prsten každý na jiné ruce, pak si s kombinováním nemusíte až tak lámat hlavu, protože jejich sladění nemusí být 100%. Než ale oba prsteny navléknete na stejný prst, doporučujeme zohlednit následující tipy.

 

Tipy, které při kombinování snubního a zásnubního prstenu oceníte:

  • Váš snubní a zásnubní prsten nemusí být stejného materiálu ani barvy. Své o tom ví i britská královna Elizabeth, jejíž prsteníček zdobí zásnubní prsten a snubní prsten v kombinaci bílého a žlutého zlata.
  • Klidně zvolte designově odlišné prstýnky, ale vždy se snažte držet alespoň podobného stylu. Přeci jen, zásnubní prsten s nádechem vintage se k modernímu snubnímu prstenu příliš nehodí.
  • Svůj zásnubní a snubní prsten si představte jako dva dílky puzzle. Měly by do sebe vzájemně zapadat a být spolu v souznění, stejně jako vy se svým partnerem. V ideálním případě vám oba perfektně sedí a máte z nich pocit, jako by pár tvořily odjakživa.
  •  Skutečně harmonického efektu dosáhnete jen tehdy, když spolu oba prsteny ladí také velikostně.

 

Teď si možná říkáte: Obecné tipy jsou sice skvělé, ale jak konkrétně zásnubní a snubní prsten zkombinovat? Přinášíme vám několik variací, s kterými rozhodně nešlápnete vedle.

 

     1. V hlavní roli diamanty

Toužíte po nepřehlédnutelné kombinaci? Pak si ke svému diamantovému zásnubnímu prstenu pořiďte další diamanty. Zásnubní prsten s jedním diamantem bude vypadat luxusně spolu se snubním prstenem osázeným diamanty po celém svém obvodu. Diamantů zkrátka není nikdy dost! :) 

 

 

   2. Kombinace bílého a růžového zlata

Pokud se mixování kovů bojíte, dejte šanci alespoň kombinaci bílého a růžového zlata. Faktem je, že muži málokdy sáhnou po zásnubním prstenu v odstínu růžového zlata, tudíž volba romanticky zbarveného kovu padne s největší pravděpodobností na snubní prsten. Čím tenčí snubní prsten zvolíte, tím více celou kombinaci zjemníte.

 

   3. Minimalismus

Jestliže dáváte přednost spíše minimalismu a v přehnaně blyštivých špercích si nelibujete, pak svůj zásnubní prsten doplňte pouze snubním prstenem ve stylu jednoduché obroučky. U šperků, které se stanou vaší celoživotní součástí nadčasovost dřív či později oceníte.

 

   4. Ladící pár na míru

Možná vám připadá, že jste spolu se svou drahou polovičkou jeden pro druhého jako stvoření. To samé můžete říct i o svém zásnubním a snubním prstenu, které do sebe mohou doopravdy zapadnout jako dva díly skládačky. Rádi vám vyrobíme snubní prsten tak, aby se dokonale snoubil s vaším zásnubním prstenem, nebo vám rovnou navrhneme set zásnubního a snubního prstenu - jedinečný a přesně podle vašich představ.

 

Přečtěte si také:

Jak naplánovat svatbu v 10 krocích a na nic důležitého nezapomenout?

Nejkrásnější svatby celebrit roku 2018